Kraamzorg goed geregeld bij 

Nova Família       

Borstvoeding

Daarom borstvoeding!

De natuur heeft het prachtig geregeld: moedermelk bevat alle noodzakelijke voedings- en afweerstoffen die je baby nodig heeft voor een gezonde groei en ontwikkeling. Bovendien is het meteen beschikbaar, op maat gedoseerd en precies op temperatuur.

Dus waarom zou je eigenlijk geen borstvoeding geven? Zeker als je bedenkt dat baby’s het fijn en veilig vinden om bij hun moeder aan de borst drinken. Het gevoel van vertrouwen en verbondenheid geeft je kindje een hogere weerbaarheid tegen stress mee. Voor jezelf is het ook fijn: borstvoeding geeft je rust, draagt bij een snel herstel van de bevalling en helpt je een sterke band met je baby te ontwikkelen. Niet voor niets gingen al veel vrouwen je voor met het geven van borstvoeding!

Succesfactoren

Borstvoeding heeft grote kans van slagen als je op eigen vrouwelijke intuïtie vertrouwt en steun krijgt van je partner. Creëer een ontspannen sfeer en gun jezelf en je baby de tijd om te oefenen.

Wij ondersteunen je  voor een goede start, voorkomen is beter dan genezen is mijn motto. Maar problemen zijn er om opgelost te worden. Als kraamverzorgende hebben we elk jaar bijscholing m.b.t. borstvoeding. Wij blijven graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Vanaf februari 2019 is Saskia  borstvoedingscoach en kan zij tijdens en na de kraamtijd net dat beetje extra zorg bieden. Ook als Ursy u van zorg voorziet kan een borstvoedingsconsult prettig zijn!

Wil je meer weten over borstvoeding kijk op de onderstaande websites voor goede informatie:

 • birth-newborn-baby-breastfeeding
  birth-newborn-baby-breastfeeding
 • When-To-Breastfeed-Your-Newborn_2
  When-To-Breastfeed-Your-Newborn_2
 • breastfeeding
  breastfeeding
 • breastfeeding-first-feed
  breastfeeding-first-feed
 • iStock_40063236_wide
  iStock_40063236_wide
 • AM_b_bre_Top-tips-for-your-babys-first-breastfeed_WP
  AM_b_bre_Top-tips-for-your-babys-first-breastfeed_WP

www.borstvoeding.com

Borstvoedingsorganisaties

www.borstvoedingnatuurlijk.nl 

www.lalecheleague.nl

Lactatiekundigen

www.nvlborstvoeding.nl

www.borstvoedingridderkerk.nl 


E-mail
Info