Kraamzorg goed geregeld bij 

Nova Família       

Borstvoeding  

Daarom borstvoeding!

De natuur heeft het prachtig geregeld: moedermelk bevat alle noodzakelijke voedings- en afweerstoffen die je baby nodig heeft voor een gezonde groei en ontwikkeling. Bovendien is het meteen beschikbaar, op maat gedoseerd en precies op temperatuur.

Dus waarom zou je eigenlijk geen borstvoeding geven? Zeker als je bedenkt dat baby’s het fijn en veilig vinden om bij hun moeder aan de borst drinken. Het gevoel van vertrouwen en verbondenheid geeft je kindje een hogere weerbaarheid tegen stress mee. Voor jezelf is het ook fijn: borstvoeding geeft je rust, draagt bij een snel herstel van de bevalling en helpt je een sterke band met je baby te ontwikkelen. Niet voor niets gingen al veel vrouwen je voor met het geven van borstvoeding!

Succesfactoren

Borstvoeding heeft grote kans van slagen als je op eigen vrouwelijke intuïtie vertrouwt en steun krijgt van je partner. Creëer een ontspannen sfeer en gun jezelf en je baby de tijd om te oefenen.

Wij ondersteunen je  voor een goede start, voorkomen is beter dan genezen is onze motto. Maar problemen zijn er om opgelost te worden. Als kraamverzorgende hebben we elk jaar bijscholing m.b.t. borstvoeding. Wij blijven graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Saskia is borstvoedingscoach en tijdens en na de kraamtijd bied zij net dat beetje extra zorg. Ook als Ursy u van zorg voorziet kan Saskia een fijne aanvulling bieden tijdens de kraamtijd of erna.

Wil je meer weten over borstvoeding kijk op de onderstaande websites voor goede informatie:

Borstvoeding informatie site's

Borstvoedings(zorgwijzer)

www.borstvoeding.com

Borstvoedingsorganisatie

www.lalecheleague.nl

Lactatiekundigen

www.nvlborstvoeding.nl

www.borstvoedingridderkerk.nl 


E-mail
Info