Kraamzorg goed geregeld bij 

Nova Família       

Gastenboek

Wil je weten waar cliënten tevreden over zijn lees onderstaande berichten.
Heb je al eens zorg van Saskia of Ursy gehad........
Deel dan je ervaring op onze site!! En voeg een bericht toe:

Gastenboek

49 berichten op 5 pagina's
Gerben en Lineke
22-06-20 12:29:33
Ursy,
Dank voor je goede zorg en nazorg. Direct paraat toen we uit het ziekenhuis kwamen.
Door je flexibiliteit waren we meteen goed van start en konden we direct rust en structuur krijgen.

Groet
Peter, Carlijn en Xavi 28-12-2019
23-05-20 20:55:13
Beste Saskia,
Bedankt voor je goede zorgen!
Het was voor ons geen gemakkelijke start vanwege de medische ingreep.
Je hebt ons ontzettend goed door de eerste week geholpen, echt heel erg fijn.
Tesfaye & Sjanie, Binian - Elodie - Ethan 23-12-2019
23-05-20 20:48:04
Lieve Saskia,
Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad mede dankzij jou!!
Het was erg fijn om jouw zorg te ontvangen. Je bracht rust, kalmte, inzicht en kennis met je mee, en wat een liefde die je in je werk legt.
Het was een pittige start vooral voor Ethan, maar dankzij jouw rust en inzicht ging het elke dag met sprongen vooruit.
Ik heb genoten van de voetinwrijvingen en de gezellige en humoristische momentjes :)
Dankjewel voor alles!
Larissa Buurman
03-03-19 19:59:04
Noëlle 1 week oud! ?

Vandaag was het dan zover, de laatste dag kraamzorg. Wat hebben wij een fijne week gehad met Ursy. Een heerlijke gemoedelijke sfeer in huis. Super veel geleerd over de verzorging van Noëlle. We zullen je missen, maar kunnen het nu vol vertrouwen zelf door jou begeleiding. Heel erg bedankt!
Rachel Muller
03-03-19 15:55:43
Op 9 februari is onze dochter geboren. Echt een super leuke kraamtijd gehad met ursy super veel geleerd en zeker een aanrader
Was een super leuke tijd gekletst gelachen
Ze verzorgde ons top ze legde alles goed uit
We hebben het heel erg leuk ervaren iedere dag weer wat anders wat super leuk is na de kraam week moesten wij zelf verder wat super leuk is maar zonder haar hadden we het niet gered ben blij voor deze keuze
21-12-2018 Danielle van der Schoor
14-02-19 13:20:29
Ik kan mee geen betere kraamzorg voorstellen, Saskia heeft niet alleen enorm veel ervaring en kennis, het is ook gewoon een mooi mens! Je voelt je er snel bij op je gemak en aan humor ontbreekt het zeker niet. Op het gebied van borstvoeding is zij echt een expert, vanaf het moment dat mn dochter na de geboorte voor t eerst bij me dronk tot nu, heb ik hier alleen maar van genoten, nooit een ontsteking of kloven. Juiste begeleiding is hierbij het sleutelwoord! Nu mijn dochter tandjes heeft en er wat struggels ontstonden met voeden, heeft Saskia mij wederom geholpen. Ik weet dat ik nog steeds altijd bij haar terecht kan, zelfs ruim na de kraamzorg. De aanvulling van draagdoekconsulent vind ik super, maakt het plaatje compleet. Ga zo door!
11-01-2019 Stacy Goos
14-02-19 13:17:58
Heerlijke tijd gehad met Ursy. Ze voelde precies aan wat wij nodig hadden; advies, een knuffel, rust in huis. Ik vond het heel fijn om van tevoren te weten wie ik in huis haalde en mijn wensen en verwachtingen kon uitspreken zonder al die lastige pasbevallen-hormonen. Dit bracht voor mij rust. Ik bewaar Ursy haar nummer goed, ik weet zeker dat we haar nog een keertje nodig zullen hebben ?☺️
Amber Prata
14-01-19 10:00:50
Saskia heeft aan ons gezin kraamzorg verleend bij de geboorte van ons eerste kindje. Het was super fijn om Saskia in huis te hebben. Ze ging tot uitersten om ons te helpen bij het voeden en ik heb heel erg veel van haar geleerd.
Ik maak niet vaak mee dat mensen zo toegewijd zijn. Daarnaast weet ze alles over borstvoeding en is in het algemeen heel kundig en creatief. Haar jarenlange ervaring was goed te merken. Ik kon dag en nacht een beroep op haar doen en zelfs na de kraamtijd heb ik nog gebruik gemaakt van haar adviezen en is ze zelfs nog een keer langs geweest.
Kortom, een enorme aanrader!
04-10-2018 Fam. Kostareva
14-01-19 09:22:48
Ik ben blij dat ik heb Saskia in kraam week gehad.Zij is echt een KRAAMZORG met grote letters!Zij houdt van haar werk! Zonder haar ik weet niet hoe kunnen we overleven ??.Zij gaaf beste advies voor borst voeding en helpt met dat. We hebben erg probleem gehad en zij heeft dat opgelost ????. Hartstikke bedankt Saskia! We miss je!
29-11-2018 Fam. Roelofs
14-01-19 09:20:08
Heerlijke week zorg gehad van Ursy. Gezellig, gericht op iedereen in het gezin.
Tonen: 5  10   20
E-mail
Info