Kraamzorg goed geregeld bij 

Nova Família       

Gastenboek

Wil je weten waar cliënten tevreden over zijn lees onderstaande berichten.
Heb je al eens zorg van Saskia of Ursy gehad........
Deel dan je ervaring op onze site!! En voeg een bericht toe:

Gastenboek

49 berichten op 3 pagina's
Gerben en Lineke
22-06-20 12:29:33
Ursy,
Dank voor je goede zorg en nazorg. Direct paraat toen we uit het ziekenhuis kwamen.
Door je flexibiliteit waren we meteen goed van start en konden we direct rust en structuur krijgen.

Groet
Peter, Carlijn en Xavi 28-12-2019
23-05-20 20:55:13
Beste Saskia,
Bedankt voor je goede zorgen!
Het was voor ons geen gemakkelijke start vanwege de medische ingreep.
Je hebt ons ontzettend goed door de eerste week geholpen, echt heel erg fijn.
Tesfaye & Sjanie, Binian - Elodie - Ethan 23-12-2019
23-05-20 20:48:04
Lieve Saskia,
Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad mede dankzij jou!!
Het was erg fijn om jouw zorg te ontvangen. Je bracht rust, kalmte, inzicht en kennis met je mee, en wat een liefde die je in je werk legt.
Het was een pittige start vooral voor Ethan, maar dankzij jouw rust en inzicht ging het elke dag met sprongen vooruit.
Ik heb genoten van de voetinwrijvingen en de gezellige en humoristische momentjes :)
Dankjewel voor alles!
Larissa Buurman
03-03-19 19:59:04
Noëlle 1 week oud! ?

Vandaag was het dan zover, de laatste dag kraamzorg. Wat hebben wij een fijne week gehad met Ursy. Een heerlijke gemoedelijke sfeer in huis. Super veel geleerd over de verzorging van Noëlle. We zullen je missen, maar kunnen het nu vol vertrouwen zelf door jou begeleiding. Heel erg bedankt!
Rachel Muller
03-03-19 15:55:43
Op 9 februari is onze dochter geboren. Echt een super leuke kraamtijd gehad met ursy super veel geleerd en zeker een aanrader
Was een super leuke tijd gekletst gelachen
Ze verzorgde ons top ze legde alles goed uit
We hebben het heel erg leuk ervaren iedere dag weer wat anders wat super leuk is na de kraam week moesten wij zelf verder wat super leuk is maar zonder haar hadden we het niet gered ben blij voor deze keuze
21-12-2018 Danielle van der Schoor
14-02-19 13:20:29
Ik kan mee geen betere kraamzorg voorstellen, Saskia heeft niet alleen enorm veel ervaring en kennis, het is ook gewoon een mooi mens! Je voelt je er snel bij op je gemak en aan humor ontbreekt het zeker niet. Op het gebied van borstvoeding is zij echt een expert, vanaf het moment dat mn dochter na de geboorte voor t eerst bij me dronk tot nu, heb ik hier alleen maar van genoten, nooit een ontsteking of kloven. Juiste begeleiding is hierbij het sleutelwoord! Nu mijn dochter tandjes heeft en er wat struggels ontstonden met voeden, heeft Saskia mij wederom geholpen. Ik weet dat ik nog steeds altijd bij haar terecht kan, zelfs ruim na de kraamzorg. De aanvulling van draagdoekconsulent vind ik super, maakt het plaatje compleet. Ga zo door!
11-01-2019 Stacy Goos
14-02-19 13:17:58
Heerlijke tijd gehad met Ursy. Ze voelde precies aan wat wij nodig hadden; advies, een knuffel, rust in huis. Ik vond het heel fijn om van tevoren te weten wie ik in huis haalde en mijn wensen en verwachtingen kon uitspreken zonder al die lastige pasbevallen-hormonen. Dit bracht voor mij rust. Ik bewaar Ursy haar nummer goed, ik weet zeker dat we haar nog een keertje nodig zullen hebben ?☺️
Amber Prata
14-01-19 10:00:50
Saskia heeft aan ons gezin kraamzorg verleend bij de geboorte van ons eerste kindje. Het was super fijn om Saskia in huis te hebben. Ze ging tot uitersten om ons te helpen bij het voeden en ik heb heel erg veel van haar geleerd.
Ik maak niet vaak mee dat mensen zo toegewijd zijn. Daarnaast weet ze alles over borstvoeding en is in het algemeen heel kundig en creatief. Haar jarenlange ervaring was goed te merken. Ik kon dag en nacht een beroep op haar doen en zelfs na de kraamtijd heb ik nog gebruik gemaakt van haar adviezen en is ze zelfs nog een keer langs geweest.
Kortom, een enorme aanrader!
04-10-2018 Fam. Kostareva
14-01-19 09:22:48
Ik ben blij dat ik heb Saskia in kraam week gehad.Zij is echt een KRAAMZORG met grote letters!Zij houdt van haar werk! Zonder haar ik weet niet hoe kunnen we overleven ??.Zij gaaf beste advies voor borst voeding en helpt met dat. We hebben erg probleem gehad en zij heeft dat opgelost ????. Hartstikke bedankt Saskia! We miss je!
29-11-2018 Fam. Roelofs
14-01-19 09:20:08
Heerlijke week zorg gehad van Ursy. Gezellig, gericht op iedereen in het gezin.
Stacy en Kevin
14-01-19 09:15:45
Heerlijke tijd gehad met Ursy. Ze voelde precies aan wat wij nodig hadden; advies, een knuffel, rust in huis. Ik vond het heel fijn om van tevoren te weten wie ik in huis haalde en mijn wensen en verwachtingen kon uitspreken zonder al die lastige pasbevallen-hormonen. Dit bracht voor mij rust. Ik bewaar Ursy haar nummer goed, ik weet zeker dat we haar nog een keertje nodig zullen hebben ?
Mech Brief
29-11-18 08:10:07
Een collega tipte me over de goede zorgen van Nova Familia. De kennis over borstvoeding was doorslaggevend om voor hen te kiezen.
Het was een heerlijke week waarin heel rustig en opbouwend uitgelegd werd wat we moesten doen.
Door de cursus van Saskia “natuurlijke kraamzorg” Konden wij ons kindje na een dag al verschonen zonder te huilen:) super fijn want dit scheelt veel stress en ongemak voor het kindje en voor ons kersverse ouders.

De voetmassages voor het slapen in de middag waren heerlijk ontspannend!
Zonder Saskia hadden wij nooit zon goede start kunnen maken voor ons lieve kleine kindje! Zoveel kennis en ervaring.
Cindy Oomens
31-10-18 11:21:58
Twee weken geleden hebben we na een zeer ontspannen kraamweek afscheid genomen van Ursy. We kunnen terugkijken op een mooie thuisbevalling, waarbij ik veel steun heb ervaren van Saskia. Vervolgens heb ik me een week lang laten verzorgen door Ursy. Ze voegde heel gemakkelijk in bij ons gezin, was heel lief voor onze twee andere kinderen, stelde zich heel flexibel op en het voelde al snel vertrouwd dat ze bij ons in huis was. Tevens heeft ze me goed en geduldig geholpen bij de borstvoeding. Ik kan Nova Família van harte aanbevelen aan andere (toekomstige) ouders.
Danielle vd Schoor
19-06-18 13:39:03
Ik zou Saskia aan iedereen aanbevelen! Mijn start was dankzij haar fantastisch! Saskia is heel relaxed, geen poes pas en een flinke dosis humor, en uiteraard verstand van zaken. De borstvoeding verliep en verloopt super dankzij Saskia, zij weet precies hoe of wat en heeft handige tips en tricks. Nogmaals bedankt voor de fijne en gezellige dagen! Liefs Danielle & Radha
Kirsten van Zelst
26-12-17 10:22:25
Wij hebben een super kraamtijd gehad dankzij Saskia! ze heeft ruim een week voor ons gezorgd en had het aan mij gelegen dan had ik haar nog wel even gehouden! Dit omdat ze super voor mij en mijn dochter heeft gezorgd, ze is heel kundig, super behulpzaam; naast uitstekende zorg en advies deed ze het huishouden, de boodschappen, is ze met mij naar het ziekenhuis gegaan voor een afspraak, is ze een enorme hulp geweest m.b.t. borstvoeding en is het een heel fijn persoon om mee te praten! Ze staat ook na de kraamweek nog voor ons klaar wanneer ik vragen heb, heel fijn dus!!

Ik raad iedereen dan ook van harte aan om voor Saskia te kiezen voor een uitstekende kraamzorg!!! het is een topper!!!
Marion
20-10-17 19:32:58
Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Saskia! Zij is ruim een week bij ons geweest na de geboorte van ons eerste kindje. De kennis en ervaring van Saskia was zeer welkom voor ons als nieuwe ouders. Ze legt geduldig alles uit en geeft heel veel nuttige tips. Ze heeft goed voor mijn dochtertje en mij gezorgd. Daarnaast deed ze ook nog allerlei andere dingen, zoals het huis schoonhouden, de was, boodschappen en ze heeft ook een keertje lekker lasagne gemaakt voor ons.
Ze doet haar werk met veel plezier en dat merk je aan alles. Het is heel fijn om iemand als Saskia in huis te hebben tijdens de kraamweek, en we bevelen haar dan ook van harte aan!
Suzanne Roobol
10-10-17 11:53:11
2 November 2016
Saskia was onze kraamverzorgster bij ons derde kindje. Met Saskia in huis was de kraamweek echt een feest! Ze zorgde goed voor mij en de baby. En ook voor onze andere twee kinderen. Daar deed ze mee spelen, naar de speeltuin, boodschappen doen en wentelteefjes bakken. Saskia past zich direct aan in het gezin en gaat direct aan de slag. Ook alle huishoudelijke taken werden goed bijgehouden. Zelfs na de kraamweek stond Saskia voor ons klaar. Onze baby wilde niet lekker drinken en zelfs na de kraamweek kon ik Saskia benaderen en gaf ze tips. Zoek je kraamhulp twijfel dan niet. Met Saskia in huis word je kraamweek zeker een groot feest!!
Kristina Soldan
10-10-17 11:50:00
10 Oktober 2016
Saskia geef ik score 10 omdat ik en rest van mijn familie haar top kraamverzorgende vonden. Ze heeft goed voor mijn baby en mij gezorgd. Saskia houdt van haar werk en heeft veel ervaring, waardoor ze hele goede tips en adviezen heeft gegeven. Ik zou haar aan iedereen aanraden, een hele lieve en zorgzame kraamverzorgende. Saskia bedankt!!!!
Anneke, Matthijs en Tobias Van de Ven
18-08-17 11:05:52
Saskia is fantastisch! Dankzij haar hebben wij een topstart gemaakt met onze kleine man. Vooral haar inhoudelijke kennis was een uitkomst. Ze weet alles en kan het goed uitleggen, ook waarom bepaalde dingen zo gaan. Daarnaast is Saskia een doorpakker, dankzij haar zaten we binnen een half uur in het ziekenhuis nadat ze bloed had geconstateerd in de ontlasting. En ze ging ook nog zelf mee, terwijl haar dienst er al op zat.
Na haar officiële dagen is ze zelfs nog twee keer teruggekomen om nog een keer te helpen bij het badderen.

Bij een volgende gaan we zeker weer voor Saskia!
Sanne, Sierk en Ezra Zee
08-06-17 13:10:20
Lieve Saskia,

Wij hadden ons geen betere zorg kunnen voorstellen dan die jij ons gegeven hebt. Met jouw parate kennis en tomeloze inzet ben jij een enorme steun geweest en is onze eerste kraamweek zeer prettig verlopen!

Je geeft niet alleen de zorg die je mag verwachten maar je denkt ook actief mee met de dagelijkse gang van zaken en meer. Je hebt met erg veel geduld alles m.b.t. de borstvoeding goed uitgelegd. Ook jouw flexibiliteit en vriendelijkheid zijn echte pluspunten!

Groetjes van ons!
Tonen: 5  10   20
E-mail
Info