Kraamzorg goed geregeld bij 

Nova Família       

Gastenboek

Wil je weten waar cliënten tevreden over zijn lees onderstaande berichten.
Heb je al eens zorg van Saskia of Ursy gehad........
Deel dan je ervaring op onze site!! En voeg een bericht toe:

Gastenboek

46 berichten op 10 pagina's
04-10-2018 Fam. Kostareva
14-01-19 09:22:48
Ik ben blij dat ik heb Saskia in kraam week gehad.Zij is echt een KRAAMZORG met grote letters!Zij houdt van haar werk! Zonder haar ik weet niet hoe kunnen we overleven ??.Zij gaaf beste advies voor borst voeding en helpt met dat. We hebben erg probleem gehad en zij heeft dat opgelost ????. Hartstikke bedankt Saskia! We miss je!
29-11-2018 Fam. Roelofs
14-01-19 09:20:08
Heerlijke week zorg gehad van Ursy. Gezellig, gericht op iedereen in het gezin.
Stacy en Kevin
14-01-19 09:15:45
Heerlijke tijd gehad met Ursy. Ze voelde precies aan wat wij nodig hadden; advies, een knuffel, rust in huis. Ik vond het heel fijn om van tevoren te weten wie ik in huis haalde en mijn wensen en verwachtingen kon uitspreken zonder al die lastige pasbevallen-hormonen. Dit bracht voor mij rust. Ik bewaar Ursy haar nummer goed, ik weet zeker dat we haar nog een keertje nodig zullen hebben ?
Mech Brief
29-11-18 08:10:07
Een collega tipte me over de goede zorgen van Nova Familia. De kennis over borstvoeding was doorslaggevend om voor hen te kiezen.
Het was een heerlijke week waarin heel rustig en opbouwend uitgelegd werd wat we moesten doen.
Door de cursus van Saskia “natuurlijke kraamzorg” Konden wij ons kindje na een dag al verschonen zonder te huilen:) super fijn want dit scheelt veel stress en ongemak voor het kindje en voor ons kersverse ouders.

De voetmassages voor het slapen in de middag waren heerlijk ontspannend!
Zonder Saskia hadden wij nooit zon goede start kunnen maken voor ons lieve kleine kindje! Zoveel kennis en ervaring.
Cindy Oomens
31-10-18 11:21:58
Twee weken geleden hebben we na een zeer ontspannen kraamweek afscheid genomen van Ursy. We kunnen terugkijken op een mooie thuisbevalling, waarbij ik veel steun heb ervaren van Saskia. Vervolgens heb ik me een week lang laten verzorgen door Ursy. Ze voegde heel gemakkelijk in bij ons gezin, was heel lief voor onze twee andere kinderen, stelde zich heel flexibel op en het voelde al snel vertrouwd dat ze bij ons in huis was. Tevens heeft ze me goed en geduldig geholpen bij de borstvoeding. Ik kan Nova Família van harte aanbevelen aan andere (toekomstige) ouders.
Tonen: 5  10   20
E-mail
Info