Kraamzorg goed geregeld bij 

Nova Família       

Gastenboek

Wil je weten waar cliënten tevreden over zijn lees onderstaande berichten.
Heb je al eens zorg van Saskia of Ursy gehad........
Deel dan je ervaring op onze site!! En voeg een bericht toe:

Gastenboek

49 berichten op 10 pagina's
21-12-2018 Danielle van der Schoor
14-02-19 13:20:29
Ik kan mee geen betere kraamzorg voorstellen, Saskia heeft niet alleen enorm veel ervaring en kennis, het is ook gewoon een mooi mens! Je voelt je er snel bij op je gemak en aan humor ontbreekt het zeker niet. Op het gebied van borstvoeding is zij echt een expert, vanaf het moment dat mn dochter na de geboorte voor t eerst bij me dronk tot nu, heb ik hier alleen maar van genoten, nooit een ontsteking of kloven. Juiste begeleiding is hierbij het sleutelwoord! Nu mijn dochter tandjes heeft en er wat struggels ontstonden met voeden, heeft Saskia mij wederom geholpen. Ik weet dat ik nog steeds altijd bij haar terecht kan, zelfs ruim na de kraamzorg. De aanvulling van draagdoekconsulent vind ik super, maakt het plaatje compleet. Ga zo door!
11-01-2019 Stacy Goos
14-02-19 13:17:58
Heerlijke tijd gehad met Ursy. Ze voelde precies aan wat wij nodig hadden; advies, een knuffel, rust in huis. Ik vond het heel fijn om van tevoren te weten wie ik in huis haalde en mijn wensen en verwachtingen kon uitspreken zonder al die lastige pasbevallen-hormonen. Dit bracht voor mij rust. Ik bewaar Ursy haar nummer goed, ik weet zeker dat we haar nog een keertje nodig zullen hebben ?☺️
Amber Prata
14-01-19 10:00:50
Saskia heeft aan ons gezin kraamzorg verleend bij de geboorte van ons eerste kindje. Het was super fijn om Saskia in huis te hebben. Ze ging tot uitersten om ons te helpen bij het voeden en ik heb heel erg veel van haar geleerd.
Ik maak niet vaak mee dat mensen zo toegewijd zijn. Daarnaast weet ze alles over borstvoeding en is in het algemeen heel kundig en creatief. Haar jarenlange ervaring was goed te merken. Ik kon dag en nacht een beroep op haar doen en zelfs na de kraamtijd heb ik nog gebruik gemaakt van haar adviezen en is ze zelfs nog een keer langs geweest.
Kortom, een enorme aanrader!
04-10-2018 Fam. Kostareva
14-01-19 09:22:48
Ik ben blij dat ik heb Saskia in kraam week gehad.Zij is echt een KRAAMZORG met grote letters!Zij houdt van haar werk! Zonder haar ik weet niet hoe kunnen we overleven ??.Zij gaaf beste advies voor borst voeding en helpt met dat. We hebben erg probleem gehad en zij heeft dat opgelost ????. Hartstikke bedankt Saskia! We miss je!
29-11-2018 Fam. Roelofs
14-01-19 09:20:08
Heerlijke week zorg gehad van Ursy. Gezellig, gericht op iedereen in het gezin.
Tonen: 5  10   20
E-mail
Info