Kraamzorg goed geregeld bij 

Nova Família       

Ervaringen

Wil je weten waar cliënten tevreden over zijn lees onderstaande berichten.
Heb je al eens zorg van Saskia of Ursy gehad........
Deel dan je ervaring op onze site!! En voeg een bericht toe:


 

Ervaringen

37 berichten op 8 pagina's
Cindy Oomens
31-10-18 11:21:58
Twee weken geleden hebben we na een zeer ontspannen kraamweek afscheid genomen van Ursy. We kunnen terugkijken op een mooie thuisbevalling, waarbij ik veel steun heb ervaren van Saskia. Vervolgens heb ik me een week lang laten verzorgen door Ursy. Ze voegde heel gemakkelijk in bij ons gezin, was heel lief voor onze twee andere kinderen, stelde zich heel flexibel op en het voelde al snel vertrouwd dat ze bij ons in huis was. Tevens heeft ze me goed en geduldig geholpen bij de borstvoeding. Ik kan Nova Família van harte aanbevelen aan andere (toekomstige) ouders.
Danielle vd Schoor
19-06-18 13:39:03
Ik zou Saskia aan iedereen aanbevelen! Mijn start was dankzij haar fantastisch! Saskia is heel relaxed, geen poes pas en een flinke dosis humor, en uiteraard verstand van zaken. De borstvoeding verliep en verloopt super dankzij Saskia, zij weet precies hoe of wat en heeft handige tips en tricks. Nogmaals bedankt voor de fijne en gezellige dagen! Liefs Danielle & Radha
Kirsten van Zelst
26-12-17 10:22:25
Wij hebben een super kraamtijd gehad dankzij Saskia! ze heeft ruim een week voor ons gezorgd en had het aan mij gelegen dan had ik haar nog wel even gehouden! Dit omdat ze super voor mij en mijn dochter heeft gezorgd, ze is heel kundig, super behulpzaam; naast uitstekende zorg en advies deed ze het huishouden, de boodschappen, is ze met mij naar het ziekenhuis gegaan voor een afspraak, is ze een enorme hulp geweest m.b.t. borstvoeding en is het een heel fijn persoon om mee te praten! Ze staat ook na de kraamweek nog voor ons klaar wanneer ik vragen heb, heel fijn dus!!

Ik raad iedereen dan ook van harte aan om voor Saskia te kiezen voor een uitstekende kraamzorg!!! het is een topper!!!
Marion
20-10-17 19:32:58
Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Saskia! Zij is ruim een week bij ons geweest na de geboorte van ons eerste kindje. De kennis en ervaring van Saskia was zeer welkom voor ons als nieuwe ouders. Ze legt geduldig alles uit en geeft heel veel nuttige tips. Ze heeft goed voor mijn dochtertje en mij gezorgd. Daarnaast deed ze ook nog allerlei andere dingen, zoals het huis schoonhouden, de was, boodschappen en ze heeft ook een keertje lekker lasagne gemaakt voor ons.
Ze doet haar werk met veel plezier en dat merk je aan alles. Het is heel fijn om iemand als Saskia in huis te hebben tijdens de kraamweek, en we bevelen haar dan ook van harte aan!
Suzanne Roobol
10-10-17 11:53:11
2 November 2016
Saskia was onze kraamverzorgster bij ons derde kindje. Met Saskia in huis was de kraamweek echt een feest! Ze zorgde goed voor mij en de baby. En ook voor onze andere twee kinderen. Daar deed ze mee spelen, naar de speeltuin, boodschappen doen en wentelteefjes bakken. Saskia past zich direct aan in het gezin en gaat direct aan de slag. Ook alle huishoudelijke taken werden goed bijgehouden. Zelfs na de kraamweek stond Saskia voor ons klaar. Onze baby wilde niet lekker drinken en zelfs na de kraamweek kon ik Saskia benaderen en gaf ze tips. Zoek je kraamhulp twijfel dan niet. Met Saskia in huis word je kraamweek zeker een groot feest!!
Tonen: 5  10   20