Kraamzorg goed geregeld bij 

Nova Família       

Welkom op de website van Maatschap Nova Família

PER 01-09-2018 VERANDERD SASKIA-ZORGT IN MAATSCHAP NOVA FAMÍLIA

Nova Familia is een zelfstandige zorgaanbieder in de vorm van een Maatschap. Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam / Spijkenisse en omstreken.

Bij Nova Família is de zorg voor moeder en kind zeer belangrijk, maar daarnaast worden overige gezinsleden overal bij betrokken. Nova Família gaat ervoor dat jullie als gezin de volle 100% aandacht krijgen die jullie verdienen. 

Elke geboorte is uniek, elk gezin heeft eigen vragen en wensen. Daarom geven wij altijd in overleg met u invulling aan de kraamzorg. Dat doen we met kennis van zaken en liefde voor ons vak. Bij ons staat persoonlijk contact en aandacht op nummer 1. 

Kraamzorg bij Nova Família staat voor een veilige en vertrouwde sfeer waarin u in alle rust kunt genieten van uw nieuwe gezin

“Nova Família” 

Ons team

Saskia van 't Nedereind

Saskia van 't Nedereind

Zelfstandig ondernemer in de kraamzorg

Over Saskia Ik ben 41 jaar. Samen met mijn partner heb ik 2 kinderen. Woon in Rotterdam-Zuid. Ben al 22 jaar gediplomeerd (kraam)verzorgende, met werkervaring op verschillende vlakken in de zorg, waarvan ruim 16 jaar in de kraamzorg. Ben zorgzaam, flexibel en vakkundig. Deskundige op het gebied van Borstvoeding!! Maar ook met Flesvoeding ben je aan het goede adres. Zal altijd jouw keuze respecteren. Geregistreerd op het KcKz wat betekent dat ik regelmatig bijscholingen volg m.b.t. mijn vakgebied. Altijd op zoek naar nieuwe leerstof want uitgeleerd raak je nooit! In september start ik met de opleiding borstvoedingscoach en met de opleiding natuurlijke kraamzorg.

Ursy Boom - van der Horst

Ursy Boom - van der Horst

Zelfstandig ondernemer in de kraamzorg

Over Ursy Ik ben 43 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik woon in Spijkenisse en sinds 1998 gediplomeerd. Ook in bezit van de vereiste certificaten van de jaarlijkse scholingen en geregistreerd bij kckz. Ik ben professioneel, betrokken en behulpzaam en laat jullie vrij om je keuzes te maken, en kijk daarbij naar het ritme van het gezin en pas me daarbij aan. Ik ben makkelijk in de omgang. Mijn doel is om jullie te ondersteunen en te coachen/adviseren in de gehele week zodat jullie na afloop van de kraamperiode heerlijk met jullie gezin vol vertrouwen de toekomst in kunnen gaan met jullie nieuwste aanwinst.