Kraamzorg goed geregeld bij 

Nova Família       

Wie zijn wij!

Saskia van 't Nedereind

Saskia van 't Nedereind

Zelfstandig ondernemer in de kraamzorg

Over Saskia Ik ben 41 jaar. Samen met mijn man heb ik 2 kids. We wonen in Rotterdam IJsselmonde. Vanaf mei 2019 gaan we verhuizen naar Ridderkerk. Ben al 22 jaar gediplomeerd (kraam)verzorgende, met werkervaring op verschillende vlakken in de zorg, waarvan ruim 16 jaar in de kraamzorg. Ben zorgzaam, flexibel en vakkundig. Deskundige op het gebied van Borstvoeding!! Maar ook met Flesvoeding ben je aan het goede adres. Zal altijd jouw keuze respecteren. Geregistreerd op het KcKz wat betekent dat ik regelmatig bijscholingen volg m.b.t. mijn vakgebied. Altijd op zoek naar nieuwe leerstof want uitgeleerd raak je nooit! In februari 2019 examen voor de opleiding borstvoedingscoach en daarnaast een opleiding aan het volgen van de Natuurlijke Kraamzorg. Mijn grootste passie naast werken en natuurlijk mijn eigen gezin is het fotograferen.

Ursy Boom - van der Horst

Ursy Boom - van der Horst

Zelfstandig ondernemer in de kraamzorg

Over Ursy Ik ben 43 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik woon in Spijkenisse en sinds 1998 gediplomeerd. Ook in bezit van de vereiste certificaten van de jaarlijkse scholingen en geregistreerd bij kckz. Ik ben professioneel, betrokken en behulpzaam en laat jullie vrij om je keuzes te maken, en kijk daarbij naar het ritme van het gezin en pas me daarbij aan. Ik ben makkelijk in de omgang. Mijn doel is om jullie te ondersteunen en te coachen/adviseren in de gehele week zodat jullie na afloop van de kraamperiode heerlijk met jullie gezin vol vertrouwen de toekomst in kunnen gaan met jullie nieuwste aanwinst.